Η πρόκληση ήταν η δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου και αναλογικού συστήματος δοσολογίας θρεπτικών συστατικών στην παραγωγή φαρμακευτικών φυτών. Μετά τη μελέτη ορισμένων από τις κύριες καλλιέργειες που επωφελούνται από αυτό το σύστημα (ιδίως την παραγωγή ιατρικής κάνναβης), σχεδιάσαμε αυτή τη versatile και ολοκληρωμένη λύση προσαρμόσιμη σε κάθε εγκατάσταση.
Ο οργανισμός χρειάζεται απαραίτητα λιπαρά οξέα, αλλά δεν μπορεί να τα συνθέσει. Σήμερα, η ανεπάρκεια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι κοινή λόγω μη ισορροπημένων διατροφών, οι οποίες είναι φτωχές σε πολυακόρεστα λιπαρά και πλούσιες σε κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη. Το Omega3 είναι σημαντικό για τη μείωση του κινδύνου προβλημάτων καρδιορυθμίας. Είναι επίσης σημαντικό για τη μείωση των τριγλυκεριδίων, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη μείωση της πήξης του αίματος. Το Omega6 έχει αποδειχθεί ότι έχει καρδιοαγγειακή δυναμική λόγω της ικανότητάς του να μειώνει τη χοληστερόλη χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνών (LDLC). Η κατανάλωση Omega6 συνήθως σχετίζεται με μεγαλύτερη μείωση του κινδύνου καρδιοαγγειακών παθήσεων. Η πρόσληψη Omega9 έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετική καρδιοαγγειακή δυναμική μέσω της προστασίας κατά της αντίστασης στην ινσουλίνη και του ελέγχου της πολλαπλασιασμού και του θανάτου των κυττάρων του λείου μυός που βρίσκονται μέσα στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και των ενδοθηλιακών κυττάρων (κυττάρων μέσα στα αιμοφόρα αγγεία).
Η πρόκληση ήταν να δημιουργηθεί ένα αυτοματοποιημένο και αναλογικό σύστημα για τη δοσολογία θρεπτικών συστατικών στην παραγωγή φαρμακευτικών φυτών. Μετά από μελέτη μερικών από τις κύριες καλλιέργειες που επωφελούνται από αυτό το σύστημα (ιδίως την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης), σχεδιάσαμε αυτή τη versatile και ολοκληρωμένη λύση προσαρμόσιμη σε κάθε εγκατάσταση.
Ο οργανισμός χρειάζεται απαραίτητα λιπαρά οξέα, αλλά δεν μπορεί να τα συνθέσει. Σήμερα, η έλλειψη απαραίτητων λιπαρών οξέων είναι συχνή λόγω μιας ανισόρροπης διατροφής, φτωχής σε πολυακόρεστα λιπαρά και πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη. Το Omega3 είναι σημαντικό για τη μείωση του κινδύνου καρδιοαγγειακών προβλημάτων. Είναι επίσης σημαντικό για τη μείωση των τριγλυκεριδίων, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη μείωση της πήξης του αίματος. Έχει αποδειχθεί ότι το Omega6 έχει καρδιοαγγειακό δυναμικό λόγω της ικανότητάς του να μειώνει τη χοληστερόλη των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας (LDLC). Η κατανάλωση Omega6 συνδέεται γενικά με μεγαλύτερη μείωση του κινδύνου καρδιοαγγειακών παθήσεων. Έχει αποδειχθεί ότι η πρόσληψη Omega9 έχει ευεργετικό καρδιοαγγειακό δυναμικό χάρη στην προστασία από την αντίσταση στην ινσουλίνη και στον έλεγχο της πολλαπλασιαστικής και θανάτωσης των λείων μυών που βρίσκονται μέσα στα π.